eComMasters Workshop.

Daca ai deja o afacere cu mai multi angajati si doresti sa va aliniati cu toti pe aceleasi obiective concrete, care sa duca afacerea ta la urmatorul nivel, atunci produsul eComMasters Workshop este pentru tine.

In cadrul acestui workshop, aduni angajatii la aceeasi masa de discutie si, sub coordonarea lui Cosmin Costea, fondator eComMasters, discutati despre toate aspectele unei afaceri eCommerce de succes, cu rezultate consistente si de lunga durata. Stabiliti impreuna nevoile pe care le aveti si ce trebuie sa faceti, in mod structurat si concret, pentru a merge mai departe. 

Ai 2 optiuni eComMasters Workshop din care poti alege pentru firma ta:

Un workshop general, despre toti cei 7 pasi eComMasters, in care Cosmin va vorbi despre toate aspectele necesare unui business eCommerce de succes si ce trebuie sa faci in compania ta corelat cu fiecare pas in parte.

Un workshop centrat pe un singur pas din cei 7, in functie de nevoia specifica a afacerii tale. Cosmin va discuta cu voi in profunzime despre ce trebuie sa faci pentru a optimiza pasul respectiv, aplicat pe profilul companiei tale.

Prin eComMasters Workshop obtii:

Pretul eComMasters Workshop este €1500 €1395. Profita de reducere si rezerva-ti workshopul pentru echipa ta!

Au avut incredere in noi