Training gratuit pentru antreprenorii care vor sa dezvolte o afacere eCommerce

eComMasters, o echipă de experți în comerț online, care au construit strategii de creștere pentru unele dintre cele mai renumite branduri din țară, oferă antreprenorilor posibilitatea de a se specializa gratuit în eCommerce

Anul 2020 a pus antreprenorii din întreaga lume într-o situație fără precedent. Pandemia de COVID-19 a cauzat schimbări abrupte, piața a devenit instabilă, iar afacerile cu un sediu sau magazin fizic, au fost nevoite să se adapteze unei noi realități. 

  • Un studiu eMarketer arată că, în anul 2020, timpul zilnic petrecut de utilizatori online a crescut cu o oră față de anul 2019. În medie, petrecem 7 ore și 50 de minute pe zi în mediul online, cu 15% mai mult decât în anul precedent unde media era de 6 ore și 49 de minute pe zi.
  • Pe piața eCommerce, vânzările au crescut cu 27.6% în anul 2020. În schimb vânzările globale din domeniul retail, incluzând și afacerile offline, cu magazine fizice, au scăzut cu 3%.
  • Conform unui alt studiu realizat de Narvar, 56% dintre consumatori au încercat un nou retailer, majoritatea alegând variantele online.

Aflați în imposibilitatea de a-și vinde produsele în propriile magazine, proprietarii de afaceri au fost nevoiți să își lanseze magazinele în piața online. 

eComMasters vine în întâmpinarea antreprenorilor cu Programul gratuit eComEssentials

Un program care se va desfășura online pe perioada a 5 zile, începând cu 24 martie 2021 și care își propune să învețe antreprenorii bazele unei afaceri online și cum să își construiască business-ul după modelul implementat pentru branduri precum METRO, IKEA, Heineken, Carrefour, Altex, Synevo și multe altele.

“Lucrăm în strânsă legătură cu antreprenorii și companiile mari din țară, unde implementăm o strategie de scalare a business-ului în 7 etape pentru a asigura nu doar partea vizibilă a unei afaceri online, ci întreaga infrastructură a acestui model de business. 

Din păcate, afacerile online din România încă se fac după ureche. 

Chiar dacă există un model testat de sute de companii uriașe care vând incredibil online, majoritatea antreprenorilor care vor sau sunt nevoiți să înceapă să vândă online, nu îl cunosc. 

Am lansat prima afacere în anul 2004 și de atunci începe experiența în eCommerce, iar motivul pentru care am lansat Programul gratuit eComEssentials este că am văzut cu ochii mei cât de multă nevoie au antreprenorii de pregătire în ceea ce înseamnă eCommerce-ul.

Ce ne propunem prin acest program este să ajutăm antreprenorii, directorii de companii și managerii să lanseze pe piață afaceri viabile. 

Un simplu shop, fără o infrastructură corectă nu prea șanse să existe prea mult pe piața anului 2021. 

Așa că modalitatea noastră de a ajuta este prin educarea antreprenorilor și pregătirea lor pentru a conduce un business eCommerce ancorat în realitate.”Cosmin Costea – Expert eCommerce și Fondatorul eComMasters

Programul gratuit “eComEssentials” se va desfășura între 24-30 martie 2021 și este deschis pentru înscrieri tuturor celor care vor să învețe bazele eCommerce-ului. 

Mai multe detalii împreună cu formularul pentru înscriere pot fi găsite chiar aici!

[elementor-template id=”27031″]

591 thoughts on “Training gratuit pentru antreprenorii care vor sa dezvolte o afacere eCommerce”

  1. mexico drug stores pharmacies [url=https://mexicanpharm24.shop/#]buying prescription drugs in mexico[/url] mexican border pharmacies shipping to usa mexicanpharm.shop

  2. trustworthy canadian pharmacy [url=https://canadianpharmlk.com/#]Pharmacies in Canada that ship to the US[/url] canadian pharmacy world canadianpharm.store

  3. JamesOvary