Felicitari, te-ai inscris cu suces la webinar, ne vedem în 7 decembrie. Până atunci, am o ofertă pentru tine.

Vrei să îți ofer pașii pe care îi ai de făcut pentru a construi corect afacerea ta eCommerce?

Îți ofer programul eComMasters Basics pentru doar 15 euro

De la Haos la Performanta: Castiga mai multi bani in afacerea de eCommerce, fara sa iti sacrifici sanatatea si timpul

Esti dispus sa platesti 15 EURO ca sa iti scalezi afacerea si sa te bucuri in sfarsit de liberate?

NU exista o solutie magica in eCommerce! In schimb exista ceva mult mai valoros...

Exista un secret, pe care TU si orice antreprenor care vrea o afacere de succes in eCommerce ar trebui sa il stie. Un secret care iti va schimba viziunea asupra business-ului tau si care te va ajuta sa iti cresti sigur si constant veniturile in afacere. 

Secretul este ca tu nu construiesti un magazin online. Tu construiesti un business care vinde prin canalul online. 

Degeaba cauti solutii magice, care iti aduc bani peste noapte, pentru ca nu vei vedea rezultate. Si nu o spun in nume de rau, ci iti spun ce am vazut in 15 ani de experienta in eCommerce.

Daca vrei cu adevarat sa te bucuri de libertatea oferita de antreprenoriat in ecCommerce, sa castigi mai multi bani si sa iesi din haosul creat de toate sarcinile adunate pe parcursul timpului, atunci iti trebuie o metoda practica de optimizarea si gestionarea afacerii tale. 

Iar aceasta metoda am detaliat-o in programul eComMasters Basics. Un program in care primesti 5 solutii practice pentru cele mai frecvente probleme ale unei afaceri in eCommerce. 

Au avut incredere in noi

Ce vei observa de indata ce aplici metoda mea in afacerea ta:

Cine te va ajuta sa iti cresti veniturile si afacerea:

Daca e prima data cand ne intalnim, eu sunt Cosmin Costea, fondatorul eComMasters si expert in eCommerce. 

Am lansat primul magazin online in anul 2004. De atunci, m-am concentrat doar pe eCommerce si am aplicat cele mai noi si performante strategii pentru zeci de business-uri.

Pentru ca eu cred in antreprenorii romani, acum lucrez cu firme mici si medii si ii ajut sa ajunga la performatele la care i-am dus pe METRO, Heineken, Carrefour, Altex, Synevo, Macromex, Mango dar fara bugete uriase. Secretul este ca tu sa lucrezi smart, nu mult. Sa iti investesti atentia doar acolo unde aduci rezultate maxime.

Ajut antreprenori ca si tine sa isi scaleze afacerea de eCommerce prin cunostintele acumulate in peste 15 ani de experienta in eCommerce. Fie prin sedinte de consultanta personalizata pentru business-ul tau, fie prin programe online concepute pe baza strategiei dezvoltate de mine de-a lungul anilor.

Strategia implementata prin consultanta personalizata si lucru indeaproape cu antreprenori de business-uri mari, dar si mijlocii sau mici este testata si imbunatatita constant, pentru a tine pasul cu piata. 

Este vorba de “Cei 7 Pasi ai afacerii eCommerce”, un model de lucru care functioneaza, pentru ca acopera toti pasii importanti pe care ii ai de parcurs ca sa iti construiesti corect afacerea.

Este strategia de care ai nevoie si tu ca antreprenor daca vrei ca afacerea ta online sa vanda din prima.

Aparitii media si speaker conferinte:

In ce consta Programul eComMasters Basics 

* 10 videouri impartite in 5 module, din care afli solutiile la problemele fundamentale ale unui magazin online

*Acces la un grup dedicat de Facebook, unde vei primi raspunsurile la orice intrebare si blocaj pe parcursul programului.

In fiecare zi vom debloca cate un modul, care are 2 materiale video. Vei primi un e-mail atunci cand se deblocheaza un modul.

Uite ce ai de facut ca sa poti obtine programul:

Cand apesi butonul de achizitionare, ajungi pe pagina de finalizarea comenzii, unde introduci datele necesare. Poti face plata prin card bancar. 

De indata ce finalizezi comanda, primesti un e-mail de confirmare a comenzii, in care gasesti un link, care te trimite pe platforma, unde iti creezi contul personal (username si parola).

Dupa ce iti creezi contul, ai acces pe viata la programul eComMasters Basics.

Ce spun absolventii cursurilor eComMasters

Cum va fi viata ta fara acest program?

De aici totul depinde de tine. TU decizi daca merita sa parcurgi singur acest drum, merita sa cauti in continuare solutia magica ce nu exista sau te multumesti cu putin.

TU decizi daca meriti tot stresul provocat de haosul din afacerea ta si daca vrei sa iti sacrifici sanatatea si timpul, cand solutia care le rezolva costa doar 15 EURO. 

Cu 150 RON abia poti plati o cina decenta in oras, alaturi de partenerul fata de care vrei sa te revansezi, pentru ca nu petreceti timp impreuna, din cauza ca business-ul iti ocupa toata viata. 

Intotdeauna ai de ales. Iar acum poti alege sa-ti ajuti afacerea sa performeze sau sa bajbai in continuare dupa raspunsuri si solutii.

Vrei sa traiesti in continuare in haos sau vrei un plan de actiune pentru afacerea ta?

eComMasters Basics iti aduce claritate in afacerea in eCommerce

Copyright © 2022 eComMasters. Toate drepturile rezervate. | ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact