Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Descopera Cursurile eComMasters si fii cel mai bun expert eCommerce al afacerii tale

eComMasters Basics 

eComMasters Basics este programul prin care te ajut sa-ti optimizezi si gestionezi modelele de business. Doar asa vei ajunge sa iti cresti veniturile, fara sa pierzi toata ziua cautand strategii si planuri in online, care iti mananca timpul si nu functioneaza.

Program Complet de Antreprenoriat in eCommerce 

Primesti una din cele mai performante metode de scalarea afacerii in eCommerce. O metoda structurata, clara si practica, validata de peste 100 de antreprenori. Vei sti pas cu pas tot ce ai de facut ca sa-ti cresti veniturile in business.

Cei 7 pasi eComMasters 

Implementeaza doar un pas din Programul Complet de Antreprenoriat in eCommerce si rezolva intr-o saptamana problemele actuale din business.

Invata eCommerce si scaleaza-ti afacerea dupa o strategie testata!

+30 de module de curs despre eCommerce

+70 video-uri explicative

Sesiuni Live Q&A

Grup online de suport

Materiale si informatii utile

Descopera strategia eCommerce testata de cele mai mari branduri din Romania si construieste corect afacerea ta online

Din programele marca eComMasters vei afla care sunt toate etapele prin care trebuie sa treci ca sa lansezi și să scalezi afacerea ta în online. Vei invata atat partea de Marketing Digital, pasii de creare a shop-ului, cat si tot mecanismul care face o afacere online sa functioneze (logistica, aprovizionare, relatia cu furnizorii, relatia cu clientii, echipa de care ai nevoie, resurse si intrumente digitale etc.).

Au avut incredere in noi