Despre Produsele Bio si cum sa le vinzi
Online cu Ciprian Stancu,
co-fondator Republica BIO

eCommerce pe CONCRET

Ciprian Stancu este co-fondator al companiei Republica BIO. In acelasi timp, este un expert in sport, produse Bio, nutritie si comertul online cu aceste produse. In episodul de azi, vei afla mai multe despre cum se aplica eCommerce pentru produsele farmaceutice, dar si tehnici de marketing online. Sfaturi concrete, pe care le poti pune in aplicare imediat in afacerea ta.

Republica BIO este primul magazin bio online care ofera doar produse cu certificare a calitatii si provenientei emisa de un Organism Certificator European de încredere. Printre produsele bio listate pe site-ul lor vei gasi produse alimentare, produse fara gluten, fara zahar, dietetice, sanatoase, dar și produse nealimentare, de machiaj, de ingrijire, de curatare sau de curatenie. Republica BIO este mai mult decat un magazin online, este un proiect cu atitudine eco, de incredere, deschis, care pune pret pe corectitudine, accesibilitate si varietate.

Vrei sa asculti si celelalte episoade eCommerce pe CONCRET? Intra AICI. 

Ai nevoie de consultanta eCommerce sau Marketing online? Aplica AICI. 

Vrei să participi intr-un episod din podcastul eCommerce pe CONCRET?

Daca crezi ca ai ceva de spus despre eCommerce si iti doresti să fii invitat/a intr-un podcast  de top care ajunge la persoanele interesate de afaceri online, atunci esti in locul potrivit.

Daca consideri ca te incadrezi intr-una din cele 2 categorii de invitati mentionate mai sus, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa Cosmin[at]eComMasters.ro 

LinkedIn Community Building

Înscrie-te pe formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru mai multe informatii

Inscrie-te pentru o sedinta de consultanta GRATUITA in care evaluam afacerea ta si iti spunem pasii pe care ii ai de urmat.