Podcastul eCommerce pe CONCRET

Afla de la specialisti din eCommerce cele mai pe CONCRET sfaturi pentru afacerea ta online, si inspira-te de la alti antreprenori despre cum sa obtii succesul in business!

Descopera secretele specialistilor in business online ca sa iti lansezi si sa iti optimizezi magazinul eCommerce. Inspira-te din povestile antreprenorilor care au deja vanzari de milioane de euro ca sa iti cresti vanzarile si profitul.

Tot ce voiai sa afli despre eCommerce intr-un podcast pe CONCRET, in care cautam sa aflam lucruri practice si sfaturi concrete de la oameni care deja au succes in domeniu.

 

Screenshot 2022 01 18 at 11.42.21 2

Iti arat tot ce trebuie sa stii ca sa iti construiesti magazinul tau online si sa il faci sa vanda.

numbers 08 1

Specialisti eCommerce care contribuie cu idei si sfaturi concrete, aplicabile imediat si utile oricui doreste sa lanseze sau sa-si optimizeze magazinul online.

cifra 02

Antreprenori cu rezultate extraordinare, care au reusit sa-si transforme afacerea intr-o poveste de succes si vin sa ne povesteasca cum au reusit. 

Vrei să participi intr-un episod din podcastul eCommerce pe CONCRET?

Daca crezi ca ai ceva de spus despre eCommerce si iti doresti să fii invitat/a intr-un podcast  de top care ajunge la persoanele interesate de afaceri online, atunci esti in locul potrivit.

Daca consideri ca te incadrezi intr-una din cele 2 categorii de invitati mentionate mai sus, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa Cosmin[at]eComMasters.ro