Mai am ceva pentru tine: acces gratuit la webinarul din 28.03.2022!

Felicitari ca ai decis sa investesti in afacerea ta si sa o aduci la un alt nivel.

Ghidul va ajunge in inboxul tau in cateva minute.

Dupa ce parcurgi ghidul, vei sti concret cum sa construiesti o afacere eCommerce, care aduce vanzari si creste constant.

Dar daca vrei sa afli mai detaliat care sunt actiunile, pe care trebuie sa le adopti ca sa implementezi metoda de 7 pasi in business-ul de eCommerce, am pregatit pentru tine un Webinar LIVE Gratuit!

Webinar Gratuit LIVE pentru antreprenori

7 pasi simpli si concreti prin care sa-ti cresti
cu succes afacerea in eCommerce

Intr-o ora te ajut sa-ti scalezi afacerea, folosind cea mai performanta strategie pe care am dezvoltat-o in 15 ani de experienta in eCommerce

Ce primesti in Webinar:

Este acest Webinar pentru tine?

Cosmin Costea, expert eCommerce de 15 ani

Daca e prima data cand ne intalnim, eu sunt Cosmin Costea, fondatorul comunitatii eComMasters, comunitatea oamenilor care vand online.

De peste 15 ani ajut antreprenorii sa isi lanseze si sa isi creasca afacerea de eCommerce. Si prin sedinte de consultanta personalizata pentru business-ul tau, si prin cursuri online concepute pe baza strategiei dezvoltate de mine de-a lungul anilor.

Am lansat primul magazin online in 2004 si mi-am dat seama ca nu stiam asa multe despre eCommerce. De fapt nu stiam nimic. Am pierdut bani, timp, energie, nu mai petreceam timp cu familia. Ceva nu era OK …

Nu stiam cat de important este sa ai o strategie in spate, sa stii pasii esentiali ai unui business eCommerce. Nu eram organizat, nu stiam ce sa fac, cum sa fac.

Cautam mereu solutii magice, pana mi-am dat seama ca nu astea fac business-ul sa mearga. Dupa ce m-am fript cu “solutiile magice”, odata, de doua ori, de 3 ori, mi-am dar seama ca eu sunt singurul responsabil sa imi fac afacerea sa mearga.

Si am inceput sa imi creez singur strategia de eCommerce in 7 pasi. In business nu merge sa incerci tot ce gasesti pe internet. De aceea ai nevoie de o metoda testata, dovedita, care tine pasul cu piata.

Noi o numim Metoda eComMasters. E metoda pe care o implementam in programe online si o folosim in consultanta personalizata si lucru indeaproape cu antreprenori de business-uri mari, mijlocii sau mici.

Este vorba de “Programul Complet de Antreprenoriat in eCommerce”, un model de lucru care functioneaza, pentru ca acopera toti pasii importanti pe care ii ai de parcurs ca sa iti construiesti corect si smart afacerea.

Este strategia de care ai nevoie si tu ca antreprenor, daca vrei ca afacerea ta online sa scaleze si sa reuseasca din prima.

Au avut incredere in noi

Parcurge cei 7 pasi din webinar si scaleaza-ti afacerea de eCommerce!

Copyright © 2022 eComMasters. Toate drepturile rezervate. | ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact