Cea mai mare greseala pe care o fac antreprenorii in eCommerce atunci cand aleg modelele de business pentru afacerea lor.

Implementeaza inteligent modelele de business in eCommerce si ofera clientilor o experienta placuta cu afacerea ta, astfel incat sa revina mereu la tine cand au nevoie de produsele tale!

Ajuta-i si pe prietenii tai antreprenori sa isi scaleze afacerea si sa implementeze o strategie eficienta de business! Da un share pe Facebook & LinkedIn!

Ce primesti concret in materialul video

Stii exact care sunt cele 5 modele de business in eCommerce si cum sa le integrezi in strategia ta de business, oricare ar fi domeniul afacerii tale;

️Care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui model de business prezentat, astfel incat sa decizi daca ar fi profitabil pentru tine sa introduci modelul respectiv;

️Cum sa implementezi modelele de business in afacerea ta ca sa iesi profitabil si cu cheltuieli mai mici;

Care e cea mai mare greseala pe care o fac multi antreprenori in privinta modelelor de business;

Si pentru ca e mult mai important ce faci decat ce stii, am o misiune practica pentru tine la sfarsitul materialului.

Au avut incredere in noi

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Cine este ghidul tau in eCommerce

Daca e prima data cand ne intalnim, eu sunt Cosmin Costea, fondatorul comunitatii eComMasters, comunitatea oamenilor care vand online.

De peste 15 ani ajut antreprenorii sa isi lanseze si sa isi creasca afacerea de eCommerce. Si prin sedinte de consultanta personalizata pentru business-ul tau, si prin cursuri online concepute pe baza strategiei dezvoltate de mine de-a lungul anilor.

Am lansat primul magazin online in 2004 si mi-am dat seama ca nu stiam asa multe despre eCommerce. De fapt nu stiam nimic. Am pierdut bani, timp, energie, nu mai petreceam timp cu familia. Ceva nu era OK …

Nu stiam cat de important este sa ai o strategie in spate, sa stii pasii esentiali ai unui business eCommerce. Nu eram organizat, nu stiam ce sa fac, cum sa fac.

Cautam mereu solutii magice, pana mi-am dat seama ca nu astea fac business-ul sa mearga. Dupa ce m-am fript cu “solutiile magice”, odata, de doua ori, de 3 ori, mi-am dar seama ca eu sunt singurul responsabil sa imi fac afacerea sa mearga.

Si am inceput sa imi creez singur strategia de eCommerce in 7 pasi. In business nu merge sa incerci tot ce gasesti pe internet. De aceea ai nevoie de o metoda testata, dovedita, care tine pasul cu piata.

Noi o numim Metoda eComMasters. E metoda pe care o implementam in programe online si o folosim in consultanta personalizata si lucru indeaproape cu antreprenori de business-uri mari, mijlocii sau mici.

Este vorba de “Programul Complet de Antreprenoriat in eCommerce”, un model de lucru care functioneaza, pentru ca acopera toti pasii importanti pe care ii ai de parcurs ca sa iti construiesti corect si smart afacerea.

Este strategia de care ai nevoie si tu ca antreprenor, daca vrei ca afacerea ta online sa scaleze si sa reuseasca din prima.

Aparitii media si speaker conferinte:

Vrei sa reduci cheltuielile si sa-ti cresti numarul de vanzari in afacerea de eCommerce?