Nu este despre efort. Este despre rezultat.

Servicii Marketing Online pentru eCommerce

Implementam in businessul tau cele mai eficiente strategii, automatizari si tactici de marketing online pentru ecommerce pe care le folosesc top 1% din magazinele online

15+ ani de experienta in cele mai competitive industrii eCommerce

Te-ai gandit ca si TU poti sa ajungi in top 1% afaceri eCommerce in Romania?

DIn 2020, afacerile fizice au inceput sa exploreze mediul online, ca sa aiba in continuare clienti. Dar, au realizat cat de profitabil poate fi canalul online si cat de mult iti poti largi audienta. 

Insa, nu toate business-urile profita la maximum de avantajele mediului online, iar acest lucru le afecteaza vanzarile. Foarte putine afaceri au grija de imaginea lor in online si urmeaza o strategie de promovare eficienta, ci mai mult pierd bani ca sa testeze. 

De aceea, vrem sa te ajutam cu servicii de marketing online eficiente, orientate spre rezultate.  Astfel, poti ajunge sa-ti cresti numarul de comenzi in fiecare zi, in timp ce reduci costurile. 

Pana acum ne-am focusat pe consultanta, insa a venit momentul sa intervenim activ in afacerea ta si sa preluam partea de marketing.

Email Marketing

Lista de emailuri e singura modalitate prin care tu poti comunica direct cu clientii tai si detii controlul complet. Nu depinzi de social media sau de reclame.

Marketing Funnels & Automation

Orice campanie de succes are la baza o strategie bine pusa la punct. De aceea, ai nevoie de un funnel de vanzare daca vrei sa-ti cresti numarul de comenzi zilnic.

Optimizare Rata de Conversie (Cross-Funnel CRO)

Dupa ce analizam rezultatele, vom sti exact ce putem imbunatati la campaniile viitoare, ca sa crestem rata de conversie si sa reducem costurile.

Optimizare produse

Ca sa atragi clientii si sa-i conving ca produsele tale le rezolva problemele si le indeplineste dorintele, ai nevoie de texte persuasive si imagini autentice.

Iar asta poti face prin: 

Consultanta Marketing Online GRATUITA

Completeaza formularul de mai jos si vezi daca te califici pentru o sesiune de 30 min de consultanta cu expertii nostri in marketing online pentru eCommerce.