Despre trecerea de la magazin fizic la
magazin online cu Adrian Cadar,
fondator Bio Holistic

eCommerce pe CONCRET

Invitatul nostru, Adrian Cadar, fondator Bio Holistic ne dezvaluie astazi secretele pe care el le-a folosit pentru a trece de la magazin fizic la magazin online, cum a crescut pe partea de furnizori, cum interactioneaza compania cu marketplace-uri de renume, cum isi ia review-uri de la clienti si multe alte informatii de baza in gestionarea interactiunii dintre clienti si echipa.

Bio Holistic este unul dintre cei mai dinamici distribuitori de produse bio din România. Cu un portofoliu de peste 2500 de produse bio, raw, vegane, peste 25 de furnizori interni și internaționali, Bio Holistic aprovizionează încă din 2012 magazine bio, naturiste, drogherii, farmacii, producători, procesatori și magazine online din întreaga țară și chiar din străinătate. Oferta de produse acoperă aproape tot ce ține de un stil de viață bio: alimente bio, suplimente alimentare bio, cosmetice bio, detergenți bio, aparatură pentru un stil de viață sănătos.

Vrei sa asculti si celelalte episoade eCommerce pe CONCRET? Intra AICI. 

Ai nevoie de consultanta eCommerce sau Marketing online? Aplica AICI. 

Vrei să participi intr-un episod din podcastul eCommerce pe CONCRET?

Daca crezi ca ai ceva de spus despre eCommerce si iti doresti să fii invitat/a intr-un podcast  de top care ajunge la persoanele interesate de afaceri online, atunci esti in locul potrivit.

Daca consideri ca te incadrezi intr-una din cele 2 categorii de invitati mentionate mai sus, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa Cosmin[at]eComMasters.ro 

LinkedIn Community Building

Înscrie-te pe formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru mai multe informatii

Inscrie-te pentru o sedinta de consultanta GRATUITA in care evaluam afacerea ta si iti spunem pasii pe care ii ai de urmat.