Despre marketing digital si cum sa
ai vanzari online cu Raluca Radu,
Country Manager ANSWEAR Romania

eCommerce pe CONCRET

Raluca Radu, Country Manager la ANSWEAR si fondatoare la MTH Digital, are o experienta de peste 14 ani in marketing digital si eCommerce, in care a observat evolutia tehnologiei si a platformelor si a inteles ce trebuie facut pentru a avea succes in mediul online. Astazi vine la noi sa ne povesteasca despre how to make things happen. Discutam despre dilema intre a angaja si a face outsourcing ca antreprenor, diferentiere prin produs sau prin servicii, cum sa cheltuiesti bugetul de marketing pe canalele disponibile, dar si cum sa abordam avatarul de client. In final, Raluca ne spune cum sa facem growth hacking, cel mai nou buzzword din zona digitala.

Raluca Radu: Facebook | LinkedIn | Youtube

Ce vei invata din acest podcast:

Am mai mentionat urmatoarele:

Vrei să participi intr-un episod din podcastul eCommerce pe CONCRET?

Daca crezi ca ai ceva de spus despre eCommerce si iti doresti să fii invitat/a intr-un podcast  de top care ajunge la persoanele interesate de afaceri online, atunci esti in locul potrivit.

Daca consideri ca te incadrezi intr-una din cele 2 categorii de invitati mentionate mai sus, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa Cosmin[at]eComMasters.ro