Parcursul de la prima comanda online
la 1500 de comenzi pe zi, cu Nicolae Slav,
CEO dEpurtat.ro

eCommerce pe CONCRET

Ce faci cand te suna clientul sa plaseze o comanda online si te ia prin surprindere? Raspunsul il afli in episodul de astazi din Podcastul eCommerce pe CONCRET. Am stat de vorba cu Nicolae Slav, CEO dEpurtat.ro, care ne povesteste cum sa gestionezi un magazin online cu un stock de mii de produse, cum sa dai site-ului tau un look&feel apreciat de clienti, si cel mai important, cum sa cresti zilnic vanzarile folosind Marketing Online. Lasa-te inspirat de sfaturile lui Nicolae, care ne povesteste din propria experienta.

dEpurtat.ro este un brand de încălțăminte Bucureștean contemporan înființat în 2012. Ei folosesc pasiunea pentru încălțăminte pentru a crea și a descoperi design-uri simple, confortabile și unice din toată lumea. Se concentreaza pe concepte inventive de încălțăminte care acoperă toate nevoile tale de stil. În mod sigur, la dEpurtat găsești câte o pereche de încălțăminte pentru fiecare moment al vieții tale.

Mai multe despre invitatul nostru poti afla si pe conturile acestuia de: 

Vrei sa asculti si celelalte episoade eCommerce pe CONCRET? Intra AICI. 

Ai nevoie de consultanta eCommerce sau Marketing online? Aplica AICI. 

Vrei să participi intr-un episod din podcastul eCommerce pe CONCRET?

Daca crezi ca ai ceva de spus despre eCommerce si iti doresti să fii invitat/a intr-un podcast  de top care ajunge la persoanele interesate de afaceri online, atunci esti in locul potrivit.

Daca consideri ca te incadrezi intr-una din cele 2 categorii de invitati mentionate mai sus, te rog sa-mi scrii un mail pe adresa Cosmin[at]eComMasters.ro 

LinkedIn Community Building

Înscrie-te pe formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru mai multe informatii

Inscrie-te pentru o sedinta de consultanta GRATUITA in care evaluam afacerea ta si iti spunem pasii pe care ii ai de urmat.