Invata eCommerce de la un expert care a crescut zeci de afaceri profitabile din prima

Afla pasii pe care ii ai de facut pentru a construi corect afacerea ta eCommerce! 

Inscrie-te acum in program si alatura-te altor sute de antreprenori care invata cum sa isi construiasca, optimizeze si scaleze afacerea online.

eComMasters Cosmin Costea 5 1

Am inteles de-a lungul timpului, lucrand cu unele dintre cele mai mari magazine online din Romania, ca scalarea unei afaceri este posibila doar dupa o aliniere corecta a modelului de business cu o platforma ecommerce care sa poata acomoda toate cerintele afacerii tale.

Degeaba iti poti acoperi 85% din business pe platforma online aleasa, daca pentru restul de 15% trebuie sa cauti solutii in alta parte. Pentru ca lucrurile sa functioneze eficient ai nevoie de automatizare si o platforma care sa poata raspunde 100% cerintelor business-ului tau. 

De ce ti-am spus toate astea?

Pentru ca vreau sa te ajut sa dezvolti o afacere sanatoasa, construita CORECT inca de la inceput.

Iar Cursul eComEssentials reprezinta insasi baza pe care sa incepi sa cladesti afacerea ta online. Aceeasi structura folosita de magazine online care inregistreaza cifre de afaceri colosale.  Si ma refer la magazine precum Metro sau Ikea.

Ce este eComEssentials ?

banner 1 1

De fapt, primesti rezultatul a peste 15 ani de experienta si expertiza de business eCommerce si know-how-ul a zeci de afaceri de succes.

Iar TU ai acum o super oportunitate de a te alatura sutelor de antreprenori din comunitatea eComEssentials.

Mai mult, ofer acest curs in valoare de 490 Lei + TVA cu un pret special, disponibil numai pe aceasta pagina, in urmatoarele 48h

Doar in acest interval poti accesa cursul eComEssentials cu un discount de 50%

O Afacere eCommerce este un sistem, iar fiecare parte componenta trebuie sa functioneze corect si sa performeze. Insa performanta se construieste pas cu pas.

Vei afla care sunt lucrurile indispensabile pentru orice afacere care se bazeaza pe un Magazin Online. 

Notiuni precum:

  • plan de afacere 
  • optimizare 
  • automatizare 
  • model de business 
  • managementul informatiei 

vor avea sens si vei sti sa le aplici corect, nu vor fi doar niste notiuni abstracte.

Iti garantez ca vei putea sa iti construiesti corect un Business eCommerce, scalabil si capabil sa vanda din prima clipa.

Ce spun antreprenorii care au lucrat cu mine

Cosmin Costea este expert in eCommerce, specializat pe transformare digitala. 

A ajutat zeci de afaceri eCommerce sa se lanseze, sa isi optimizeze procesele interne si sa inregistreze cresteri constante in vanzari, printr-o strategie cu pasi concreti si bine delimitati, care sta la baza unei afaceri stabile si profitabile.

A creat si a aplicat metoda “Cei 7 Piloni ai afacerii eCommerce” in companii si medii de lucru cat se poate de diferite. De la start-up-uri, la magazine mari; de la afaceri cu cativa angajati, la colosi cu sute de persoane. A functionat de fiecare data si a adus vanzari de milioane de euro.

Iar succesul clientilor sai este cea mai buna dovada ca metoda lui functioneaza cu adevarat.

Printre brandurile renumite pe care Cosmin le-a ajutat sunt companii precum Metro, Synevo, Ikea, Electrica, Heineken etc.

Cosmin Costea 2a scaled 1 1
ecomessentials

Un curs destinat afacerilor eCommerce pregatite sa creasca si sa aiba succes

5 module video care adreseaza probleme fundamentale ale unui magazin online, cu autodeblocare pe masura ce parcurgi lectiile.

10 videouri care iti ofera informatii esentiale, punctuale si atent structurate, care aprofundeaza notiuni specifice.

Acces la un grup dedicat de Facebook unde intrebarile tale isi vor gasi raspuns.

Iar la final...

Vei avea un plan clar pentru afacerea ta online, chiar daca inceputul a fost haotic

Vei sti sa iti optimizezi magazinul online si sa vinzi cu succes

Vei putea crea o structura corecta de business, pe baza careia sa construiesti o afacere care sa poata functiona eficient

Vei avea mai mult timp pentru viata personala sau pentru o noua afacere

Este un curs care ofera enorm de multa valoare adaugata oricarei afaceri ecommerce,  insa, ca orice lucru bun, este Limitat

Discountul de 84% este valabil in urmatoarele 48h numai pe aceasta pagina. 

Doar cei care pot lua rapid o decizie se pot bucura de avatajele pe care cursul eComEssentials le ofera. 

Dupa 48h link-ul expira iar oferta nu va mai fi valabila. Ceea ce inseamna ca va trebui sa platesti pretul intreg de 490 Lei + TVA al cursului eComEssentials pentru a avea acces la continutul sau. 

Desigur, exista si varianta de a invata pe cont propriu, de a testa si de a corecta din mers. Totusi riscul de a nu avea o structura stabila pe care sa iti bazezi afacerea este urias. Iar consecintele lipsei unei structuri stabile pot fi devastatoare pentru orice afacere online.

Imagineaza-ti cum ar fi sa investesti mii de euro intr-o afacere, doar ca sa realizezi apoi ca nu ai ales corect modelul de business sau platforma ecommerce potrivita. Mai mult, realizezi  ca procesele si procedurile din spatele shop-ului nu sunt optimizate, iar tu ai lasat la propriu bani pe masa din cauza ca nu ti-ai structurat corect shop-ul si produsele pe care le vinzi.  

Sunt sigur ca nu ai vrea sa te afli vreodata in situatia asta.

Intotdeauna ai de ales. Iar acum poti alege sa-ti ajuti afacerea sa performeze sau sa bajbai in continuare dupa raspunsuri si solutii.

Inscrie-te la cursul eComEssentials, profita de Oferta Limitata si afla cum iti poti optimiza si scala afacerea eCommerce.

Copyright © 2021 eComMasters. Toate drepturile rezervate. | ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact