Asigura succesul afacerii tale eCommerce prin consultanta personalizata si strategie

Completeaza formularul si programeaza-te pentru o sedinta GRATUITA in care evaluam afacerea ta si iti spunem pasii pe care ii ai de urmat mai departe

Completezi formularul cu datele tale
Pasul 1
Te contactam pentru a stabili data
Pasul 2
Analizam gratuit afacerea si stabilim urmatorii pasi
Pasul 3
Construim strategia de Business eCommerce
Pasul 4
Coordonam implementarea fiecarei etape
Pasul 5

Te ajutam sa iti clarifici modelul de business eCommerce, sa construiesti strategia corecta pentru afacerea ta si sa implementezi fiecare etapa cu succes.

Consultanta pe care ti-o oferim nu se opreste doar la analiza sau crearea strategiei ci suntem alaturi de tine si atunci cand aplici strategia creata pentru business-ul tau online.

Cum te ajuta sa ai un consultant eCommerce alaturi de tine

Care este strategia de Transformare Digitala a afacerii tale

In functie de rezultatele analizei pe care o vom face pentru a intelege nevoile business-ului tau, aceasta strategie va fi personalizata si optimizata pentru afacerea ta.

1. Strategy & Innovation

Analizam nevoile afacerii tale, construim o strategie personalizate si cautam solutiile potrivite business-ului tau.

2. Customer & Marketing

Te ajutam sa gasesti nisa de clienti care cauta produsele tale, sa iti stabilesti avatarul clientului ideal si sa iti construiesti strategia prin care ajungi la el si echipa de specialisti.

3. Process Improvement

Gandim proceduri eficiente de lucru si optimizam procesele pentru ca fiecare pas sa consume cat mai putine resurse si sa ofere rezultate cat mai bune.

4. Data & Technology

Construim infrastructura digitala de care afacerea ta are nevoie si optimizam functionalitatile pentru a deservi cat mai bine afacerea ta.

5. Digital Projects

Te ajutam sa creezi si sa implementezi sistemul pe care se bazeaza afacerea ta eCommerce si instrumentele de gestionare a clientilor

6. Finance & Controlling

Optimizam costurile si stabilim fluxurile financiare ca sa ai siguranta si control asupra afacerii tale.

7. Training & Mindset

Inveti sa integrezi in activitatea zilnica toate noile tehnologii implementate si inveti sa le stapanesti pentru a le utiliza eficient.

Brandurile cu care am lucrat