Experienta a 15 ani de eCommerce si zeci de afaceri online dezvoltate cu succes, aplicate intr-un eBook Gratuit care te ajuta sa iti cresti vanzarile prin eCommerce.

eComMasters Logo 06

Descopera Cei 7 Piloni ai afacerii eCommerce si creeaza-ti o structura de business care genereaza profit!

Un checklist cu actiuni si solutii concrete, structurate si aplicabile imediat, care te ajuta sa iti lansezi, optimizezi si scalezi magazinul tau online 

Cei 7 piloni ai unei afaceri eCommerce 4

Au avut incredere in noi

Ce primesti mai exact in acest ebook?

eComMasters Cosmin Costea 4 1

Un pix si o agenda este tot ce ai nevoie acum pentru a identifica punctele slabe care iti tin afacerea pe loc si pentru a planifica schimbarile concrete pe care le vei face pentru cresterea magazinului tau online.

Si, desigur, ai nevoie de disciplina si perseverenta. 

Oare se aplica si afacerii tale?

Categoric DA, daca poti bifa cel putin un punct de mai jos.

Ai un magazin online si simti ca ceva nu functioneaza in structura actuala sau pierzi din vedere aspecte importante care iti impiedica afacerea sa progreseze.

Nu ti-a spus nimeni, concret, ce presupune un magazin online.

Nu ai un plan si o strategie bine structurata pentru lansarea si dezvoltarea afacerii tale online.

Vanzarile intarzie sa apara chiar daca ai cheltuit o gramada de bani pe reclame si promovare.

Simti ca poti obtine mai mult de la afacerea ta, dar nu poti identifica ce anume faci gresit.

Nu stii exact cine este clientul tau ideal si crezi ca poti vinde tuturor.

Esti dispus sa faci schimbari concrete si sa urmezi o structura testata si dovedita, care a dat rezultate pentru zeci de afaceri ecommerce.

Ai nevoie de strategie pentru a-ti scala afacerea si procese clare de implementat.

Intelegi ca un magazin online este mai mult decat o platforma de ecommerce cu produse si preturi.

Ai nevoie de ajutor pentru a-ti face afacerea sa mearga si sa vinzi bine.

Despre mine in cateva cuvinte

Cosmin Costea 28

Am ajutat zeci de afaceri eCommerce sa se lanseze, sa isi optimizeze procesele interne si sa inregistreze cresteri constante in vanzari, printr-o strategie cu pasi concreti si bine delimitati, care sta la baza unei afaceri stabile si profitabile.

Salut!

Sunt Cosmin Costea si ajut echipele si antreprenorii sa puna in valoare cu succes oportunitatile oferite de noua economie digitala.

Sunt specializat pe transformare digitala si eCommerce si sunt aici sa te ajut sa faci business online cu rezultate.

Inca din 2010 am inceput sa conturez o metoda de lucru proprie, pe care am numit-o: Cei 7 piloni ai businessului eCommerce. De atunci, ii invat pe clientii mei din Romania, din Europa si din lume, sa ii foloseasca. 

Am aplicat “Cei 7 piloni ai businessului eCommerce” in multe proiecte. In companii mari si in start-up-uri. De fiecare data a functionat. Si a produs bani, multi bani. Am lucrat cu start-up-uri care au pornit de la zero si au ajuns la milioane de euro.

Vorbesc de companii din cele mai variate domenii: de la retail la distributie, fashion, asigurari, telecom, farma, automotive, electro-IT, mobila, DIY.

Am lucrat cu echipe mici, de 2-3 oameni si cu echipe uriase, de sute de oameni. La toti a functionat. Pentru ca sunt elemente de baza, elemente fara de care nu poate functiona niciun business online.

Clientii nostri ne spun: ”ne-am depasit targetul de vanzari, am lansat in timp record, am optimizat procesele, am scapat de cheltuielile inutile.”

Am lucrat direct in zeci de proiecte. N-au iesit toate perfect. Dar in 9 proiecte din 10, clientilor nostri le iese ceva spectaculos. 

Acum sunt aici sa iti ofer un checklist realizat pe baza celor 7 Piloni, care te ajuta sa iti pui afacerea pe directia corecta, prin optimizarea proceselor interne si cresterea vanzarilor. 

Ce spun antreprenorii care au lucrat cu mine

Descarca ebook-ul gratuit, scaneaza-ti afacerea de comert electronic cu ajutorul celor 7 Piloni si afla cum iti poti creste vanzarile.

Primesti un PDF cu 35 de actiuni concrete, care te vor ajuta sa identifici ce nu functioneaza acum, ce lipseste si ce poti imbunatatii in afacerea ta eCommerce pentru a deveni profitabila.

eComMasters Cosmin Costea 5

Copyright © 2021 eComMasters. Toate drepturile rezervate. | ANPC | SOL | Termeni și condiții | Contact